Kausi jatkui tauon jälkeen Kuopiossa
Julkaistu: 17.01.2021 00.00

Kausi jatkui tauon jälkeen Kuopiossa

C2-joukkueen peli jatkui alemmassa jatkosarjassa reilun kuukauden koronatauon jälkeen. Päivän teemana oli nauttia peleistä pitkästä aikaa hyvän asenteen ja liikkeen kera. Osittain teemat toteutuivatkin, mutta perhosia tuntui ainakin eka pelissä olevan vielä jonkun verran useallakin. Toki tilanne oli sama molemmilla vastustajillakin venähtäneen ottelutauon jälkeen. Mukavat tiukat pelit saatiin kuitenkin aikaiseksi Kalevalan koulun salissa, jossa vastassa oli Welhot sekä Pisaba.

Aamun pelissä Welhojen Keltainen joukkue taisteli loppuun saakka ja kipusi loppumetreillä jo rinnalle, kunnes Jimi Niiranen iski ajassa 41:53 loppulukemiksi 7-6 Apasseille. Koko ajan oltiin aavistus edellä, mutta viimeistelypeikko vaivasi ja lukuisista hyvistä tilanteista jäi börsät tekemättä. Mainittakoon ohi mennen, että vihdoinkin Apassien Fat Pipe 20 v. juhlamailalla tehtiin maali myös juniorisarjoissa, toki taisi ensimmäistä kertaa olla vasta käytössä junnusarjoissa. Miesten alasarjoissahan se on jo jonkun aikaa laulanut kivasti.

Olisiko kenties hieman jäänyt takin vetskari auki ekapelin jälkeen, sillä toisessa pelissä vastaan asettunut Pisaba iski jo avausmaalin puolen minuutin jälkeen. Koko peli oli Apassien osalta hieman takaa-ajoa ja aina kun päästiin rinnalle, kuittasi Pisaba ansaitusti heti kättelyssä. Tapahtumarikas ottelu päättyi Pisaban 10-8 voittoon. No oppia tuli pojille monesta joukkuepelin lainalaisuuksista mm. jäähyillen ei peliä voiteta, merkkausvirheet kostautuu, maalin jälkeisten vaihtojen tärkeydestää jne.. Oppia saatiin myös käyttäytymisestä, tästä pahoittelut Pisaban joukkueelle koko Apassien C2-joukkueelta.

Tilastot (linkistä liiton tulospalvelun sivuille):

Apassit - Welhot/keltainen 7-6

Pisaba - Apassit 10-8


Seuran uusimmat