C2-pojille kaksi voittoa
Julkaistu: 11.04.2021 00.00

Apassien C2-pojat nappasivat Raatekankaan liikuntahallista kaksi voittoa sunnuntain turnauksessa. Aamun pelissä vastassa ollut Josba/Musta sai ensimmäisessä erässä kokea nilsiäläisten myllytyksen ja lukemissa 5-0 siirryttiin toiseen erään. Sitten puntit maalimäärissä hieman tasaantuivat, kuten myös kentän tapahtumatkin. Mutta koko Apassi-miehistö pelasi kohtuu mallikkaasti ja loppulukemiksi kirjattiin 9-2 lukemat. Sitten nautittiin pukukoppieväät ja hieman haisteltiin pihalla raitista ilmaa latautuen päivän toiseen peliin, jossa vastaan asettui LeBa/Josba 07 porukka. Peli oli aavistuksen Apassien hallinnassa, mutta kurinalaisesti pelannut vastustaja taipui vasta kolmannessa erässä ja näin ollen Apasseille voitto 5-2.

Pitkästä aikaa turnauksesta lähdettiin täydellä pistepotilla kotimatkalle. Monelta pojalta onnistunut turnaus, mutta pieniä napsuja paranneltavaa jäi mm. avauspelaamiseen. Niitäpä päästäänkin kokeilemaan kotiturnauksessa 24.4.2021 Nilsiän liikuntasalissa.