D1-pojat joulutauolle kolmen pisteen kera
Julkaistu: 15.12.2019 00.00

Apassit isännöi vuoden viimeistä D1-poikien jatkosarjan turnausta. Kovin odotuksin lähdettiin kotiyleisön eteen, mutta ihan ei saatu sitä mitä hakemaan lähdettiin. Aamupelissä vastaan asettui Welhot 07 Kuopiosta, vaikka pelin alkuun piti panostaa, karkasi Welhot jo 0-3 karkumatkalla avauserässä. Toisessa erässä vähän ryhdistäydyttiin ja kolmanteen erään mentiin 4-5 takaa-ajo asemissa. Vauhdikas ottelu huipentui kolmanteen erään jossa lopussa Apassit tasoitti ilman maalivahtia loppuluvuiksi 6-6. Oikeutettu lopputulos, toki molemmilla oli paikkansa viedä täysikin pistepotti. Runsaalla materiaalilla LeBa-96 kimppuun lähtenyt Apassit käynnistivät pelin hyvin ja painopiste oli vastustajan päässä. Lebalaiset nousivat kuitenkin taisteluun mukaan ja Apassien kentälliset olivat välillä helisemässä. Väkisin kuitenkin punnerrettiin voittoon lukemin 10-6.

Tänään esitysten taso aaltoili liikaa ja näille vastuksille ei tarvitse siimaa paljon antaa, että pelin kulku muuttuu. Tähän satsataan joulun seutu ja kokeillut pelipaikkojen kanssa jatkunevat. Mukavaa joulun aikaa kaikille vastustajille ja kannustajillemme D1-joukkueen puolesta. Taisto jatkuu Joensuussa 12.1.2020.