Vilkas säbäpäivä
Julkaistu: 08.11.2020 00.00

Vilkas säbäpäivä

La 7.11 riitti Apassien joukkueilla tapahtumia pitkin Savo-Karjalan aluetta. Kakkosjoukkue isännöi kotiturnausta, D-tytöt olivat Kontiolahdella ja edustusjoukkue pelasi Studentialla IisKiä vastaan.

Edustusjoukkueen turnaus oli sikäli poikkeuksellinen, että ohjelmassa oli vain yksi ottelu, sillä Coach Team kanssa pelattava ottelu oli jo hyvissä ajoin siirretty pelattavaksi yksittäisen otteluna Juuassa 20.11. Parin tappiopelin jälkeen lähdettiin kasvattamaan pistesaldoa IisKiä vastaan. No saldo kasvoi, mutta vain yhdellä pojolla. Tasainen vääntö huipentui parikymmentä sekuntia ennen loppua Eino Puustisen iskettyä tasoituksen Apassien pelatessa ilman maalivahtia.

Tilastot Apassit - IisKi 6 - 6

Kakkosjoukkuekin pääsi voiton makuun iltapelissä. Aamun pelissä otettiin kuokkaan SB Netolta lukemin 12-7, mutta pienten vaikeuksien kautta iltapelissä kaadettiin SB Halko värikkään lopun jälkeen 4-3.

Tilastot SB Halko - Apassit II 3-4

D-tytöt jatkoivat taistelujaan Kontiolahdella, siellä vastassa olivat kivikovat SB Welhot ja FB Factor. Apassit tekivät homman vaikeaksi kärkiporukoille, mutta vaikka molemmissa otteluissa käytiin johtoasemassa, hiipivät vihulaiset tällä kertaa ohi ja korjasivat voiton itselleen. Mutta hienosti on tytöt petranneet esitystään viime kaudesta. Seuraava turnaus tytöillä 5.12 Martti Ahtisaaren koululla.

Tilastot SB Welhot - Apassit 5-6

Tilastot Apassit - FB Factor 3-6

ps. Hyvää isänpäivää!