D1-pojille voitto ja tappio Kuopiosta
Julkaistu: 26.10.2019 00.00

Apassien D1-pojat jatkoivat pelejään Martti Ahtisaaren koululla. Vastassa oli FB Factorin 05-06 tytöt ja LeBa/Josban -06 joukkue, johon on kerätty Joensuun alueen ikäluokan kovimmat pelimiehen alut. Apasseilla päivän teemana oli pallon nopea liikuttaminen ja se toimikin kohtuu mallikkaasti päivän ensimmäisessä ottelussa FB Factoria vastaan, tuloksena 8-1 voitto. Toinen peli LeBA/Josbaa vastaan alkoi kehnosti, mutta pikku hiljaa päästiin jyvälle, mutta eka erässä vastustaja pääsi 4-1 johtoon, toinen erä taisteltiin ilman maaleja, vaikka paikkoja oli tarjolla kiitettävästi myös Apasseilla, viimeisen erän joensuulaiset veivät 2-1 ja koko ottelun siis lukemin 6-2. Tappiosta huolimatta valmennus oli peli-ilmeeseen tyytyväinen, taistellen hävittiin, eikä tyydytty roiskimaan palloa vaan lähdettiin rohkeasti pelaamalla etenemään.