Pikku hiljaa käynnistellään uutta kautta
Nilsiän Apassit ryJulkaistu: 05.06.2023 18.42

Pikku hiljaa käynnistellään uutta kautta

Tulevaan kauteen on pikku hiljaa käännetty katseet ja taustatöitä on aloiteltu. Vuosikokouksessa saatiin su 4.6.23 valittua uusi hallitus tulevalle toimintakaudelle. Hallituksen muodostavat toimintakaudelle 2023-24, joka on seuran 27. toimintavuosi, Kerkko Holopainen (pj.), Jarmo Ruotsalainen, Janne Sirviö, Jani Niiranen, Timo Holländer ja Antti Rönnemaa.

Edustusjoukkueen valmennus Janne Sirviö ja Marko Möykkynen ovat jo vonkaleet pyytäneet markkinoilta ja pikku hiljaa valmistautuminen tulevaan kauteen viime vuotisella pelaajarungolla sekä parilla täsmäiskulla alkaa.

Miehet saavat varmuudella ainakin yhden joukkueen viitosdivisioonaan, mutta harkinnassa on myös toisen joukkueen ilmoittaminen viitosdivisioonaan. Juniorijoukkueita saadaan toivon mukaan useaan ikäluokkaan mukaan sarjatoimintaan Savo-Karjalan sarjoihin.

Iso muutos tulee myös ns. tulospalveluun, sillä salibandyssä siirrytään käyttämään Torneopal-järjestelmää, joka osalle on tuttu esim. jalkapallosta. Kannattaa seurailla liiton sivuilta infoa Torneopalin käyttöön otosta.